Vi finder nye kunder til dig for kun 2.000 kr. årligt

Her på siden får du et indtryk af hvordan vi dagligt arbejder for dig. Vores fornemmeste opgave er at finde nye kunder til dig. Vi gennemgår de sociale medier og kontakter borgere som søger en håndværker. Det gør vi flere gange om dagen. Vi tager kontakt til de største lokale virksomheder for at lave aftale om at bruge vores netværk af lokale håndværkere. Vi arbejder med søgeoptimering på alle vores medier som vi allerede nu kan se har givet os rigtig mange besøg. SE VIDEOEN. 

Vi arbejder på Sociale Medier

Vi gennemgår Facebook dagligt for at se om en borger har brug for en håndværker. Når dette er tilfældet lægger vi vores link ind i samtalen og anbefaler borgeren at bruge vores lokale håndværkere gennem vores hjemmeside. Vi kalder dem for ‘De grønne borgere’. 

Vi kontakter private virksomheder

Vi kontakter dagligt private virksomheder og anbefaler dem at bruge vores lokale håndværkere. Samtidig undersøger vi om de skulle have en opgave/ordre en af vores kunder kan hjælpe dem med. Vi giver dem mulighed for at finde en håndværker på vores hjemmesider.  

Køb byggeopgaver af os. Se priser

Mange borgere og virksomheder vil gerne have muligheden for at bruge lokale håndværkere. Det giver vi dem samtidig med at de får to tilbud at vælge imellem fra lokale håndværkere. Derved beholder vi opgaven i egen kommune, hvilket er godt for miljøet og den grønne profil. Du kan købe byggeopgaver.

Den grønne profil er vigtig for os. 

Vores koncept handler om ‘Den grønne profil’. Vi SKAL have CO2 udledningen ned. Vi ser hver dag håndværkere køre fra Nordsjælland til København, mens en anden håndværker kører fra København til Nordsjælland og nogle håndværkere kører dagligt meget længere. Hvorfor bytter de ikke opgaver? Det er ikke godt for CO2 udledningen og miljøet generelt. Lokale Håndværkere ApS vil være dem i håndværker branchen der ændrer dette.   

Vores slogan er

Brug en lokal håndværker hvis miljøet er vigtigt

Miljø og CO2 udledning

Miljø og CO2 udledningen ligger os meget på sinde og er selve drivkraften i vores koncept. Vi skal beskytte miljøet og det kan vi gøre ved at flytte håndværkeren tættere på borgeren. Derfor dette koncept. Den grønne model. 

10.000 besøg det første år

Vores første år havde vi over 10.000 besøg på vores håndværker hjemmeside i Helsingør Kommune. Det er vi meget stolte af. Det betyder at borgerne har godkendt konceptet. Nemlig den grønne model.  

Flere Kommuner

Mange kommuner har nu deres egen lokale håndværker hjemmeside. I 2024 vil vi være dækkende på hele Sjælland. Vi lave aftaler med lokale håndværkere i de enkelte kommuner hver dag.

Vores tre vigtigste hjemmesider

Din lokale hjemmeside

Ved at klikke på dette link, finder du alle aktive håndværker hjemmesider i de enkelte kommuner. Her kan du også selv oprette en profil. 

Få to tilbud

Ved at klikke på dette link, finder du vores hjemmeside som tilbyder private og erhverv at vi finder to håndværkere til deres byggeopgave.

hoved hjemmesiden 

Ved at klikke på dette link kommer du frem til vores hoved hjemmeside. Her finder du al den information du har brug for samt vores nyeste video.

Sådan kommer du i gang. Du har to muligheder

Vi opretter din profil

Det er den mest brugte model. Vi opretter din profil. Du skal blot kontakte os, gerne på mail, med så mange detaljer som muligt, men også gerne telefonisk hvis du har spørgsmål. Så opretter vi profilen. 

Du opretter selv din profil

Du kan selv oprette din profil ved at klikke på linket under denne tekst. Find din kommune og klik på ‘Tilmeld Håndværker’. Vi kan hjælpe dig med at tilretter profilen så den passer til din virksomhed.  

Vi sender en faktura

Når du har godkendt profilen sender vi en faktura på 2.000 kr. ex. moms for et års abonnement. Året efter sender vi en ny faktura. Ønsker du ikke at deltage har du 14 dage til at annullere aftalen. Ingen binding.