Ønsker du at optimere din kundegruppe, så sidder vi klar hos Lokale Håndværkere. Vi bygger relationer mellem kunder og håndværkere. Metoden vi benytter, er så effektiv og nyskabende at alle får noget ud af det. Vi tænker meget miljø og det er fremtiden. Læs mere om koncepter her på siden.

Miljøet som en primær faktor

De fleste borgere er i dag meget opmærksomme på miljøet og de udfordringer det medfører. Derfor har vi valgt at sætte miljøet som en primær faktor. Hele vores koncept er bygget på at vores tilknyttet håndværkere i overvejende grad tænker miljøet ind i deres forretning. For at nedsætte CO2 udledning har vores forretningsmodel flere tiltag som ikke er set før i branchen. Vi er i gang med at bygge 98 håndværker hjemmesider. Alle kommuner i landet får deres helt egen håndværker hjemmeside. På denne håndværker hjemmeside findes der kun håndværkere som har virksomheds adresse i kommunen.

Minimal CO2 udledning

Det betyder at de kunder som søger en håndværker hos os, kun finde lokale håndværkere. Den lokale håndværker vil derfor spare tid og penge når han dagligt udfører arbejde i nærområdet. Det er godt for miljøet på mange fronter. Minimal CO2 udledning, besparelse på bil udgifter som brændstof, dæk vinduesviskere o.l.

Du får din egen salgsafdeling

Vi er til for dig og din virksomhed. Din kontakt person hos os administrer tre kommuner. Vores medarbejders første vigtige opgave er at hjælpe vores håndværkere med oprettelse og godkendelse af håndværker profilen. Samtidig skal han kontakte kommunerne, private virksomheder og annoncerer på sociale medier. I videoen her på siden kan du se nogle tricks til hvordan man får rigtig mange mennesker ind på vores lokale håndværker hjemmesider.

Hvad får du som håndværker hos os

Du får en lækker søgeoptimeret profil (se hjemmesiden).
Artikel på forsiden med link til din hjemmeside.
Du får mulighed for at lægge en firma præsentations artikler op på forsiden.
Vi kontakter din Kommune og gør opmærksom på den lokale håndværker hjemmeside. (Samarbejde med kommunen).
Vi kontakter kommunens største virksomheder og til byder dem at benytte vores lokale miljørigtige håndværkere hjemmeside.
Vi annoncerer på lokale sociale medier.
Vi kontakter leverandører for miljørigtige rabatordninger. (El-biler)
Annoncering på TV2 NEWS når vi bliver landsdækkende.
Og meget andet.


Klik på linket, find din Kommune og opret din profil. Har du brug for hjælp til at oprette profilen finder du vores Guide ved at klikke HER. Du kan se en video eller følge teksten.

Vi har valgt at alle skal kunne være med derfor er prisen lav. Kun 2.000.00 kr. om året ex. moms. Klik på linket og tilmeld dig. Du modtager herefter en mail hvor du kan betale sikkert med MobilePay eller Kreditkort. Vi sender en faktura når du har betalt.

Velkommen til Lokale Håndværkere.